Nieuwsbericht

Haags Perspectief

Gepubliceerd: 
02 februari 2016
Laatste wijziging: 
07 november 2017

U zoekt goede en gemotiveerde medewerkers voor een tijdelijke klus of voor een langere periode. Tegelijkertijd pakt u als Haagse ondernemer graag uw maatschappelijke rol. Maak dan kennis met sociaal uitzendbureau Haags Perspectief. Wij bemiddelen tussen uw bedrijf én enthousiaste werkzoekenden met een bijstandsuitkering.

Wij zijn een uniek en bijzonder uitzendbureau: een sociaal uitzendbureau. We ondernemen zonder winstoogmerk. Voor ons telt alleen het resultaat: werkzoekenden aan het werk helpen én vacatures vervullen voor bedrijven.

Haags Perspectief is een initiatief van Tempo-Team en het Werkgeversservicepunt. Daarmee bundelen we kennis van bedrijven én een goed beeld van kandidaten. Dat zorgt voor extra slagkracht.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

We zien dat steeds meer Haagse ondernemers kiezen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo). Haags Perspectief is de ideale partner om (een deel van) uw mvo-ambities waar te maken: u geeft een of meer gedreven Haagse werkzoekende(n) uit de bijstand een kans op werkervaring binnen uw bedrijf. Daarnaast geeft u met de inzet van Haags Perspectief ook invulling aan mogelijke Social Return verplichtingen.

Hoe werkt Haags Perspectief?

In de kern werkt Haags Perspectief net als elk ander uitzendbureau. Wij zoeken voor u de geschikte tijdelijke kracht die direct bij u aan de slag kan. U neemt de uitzendkracht niet zelf in dienst. Haags Perspectief is de officiële werkgever. Onze kandidaten willen graag én staan klaar om bij u aan het werk te gaan. Hun achtergrond is zeer uiteenlopend. Van jonge werkzoekenden die gezien hun korte werkervaring in de bijstand vallen tot 50-plussers met de nodige werkervaring. Voor wie u ook kiest, het is voor alle kandidaten een belangrijke stap op de arbeidsmarkt. Geeft u hun die kans?

Werken vanuit Haags Perspectief

Wat kunt u verwachten van Haags Perspectief?

  • wij zoeken voor u de geschikte kandidaat voor uw (tijdelijke) vacature(s)
  • wij fungeren als werkgever en vervullen alle juridische (werkgevers) verplichtingen
  • wij bieden werkgerichte opleidingen en persoonlijke begeleiding van de kandidaten
  • wij bieden aantrekkelijke tarieven
  • u kunt de kandidaten altijd kosteloos overnemen

Contactgegevens

Binckhorstlaan 119
2516 BA Den Haag
info.haagsperspectief@denhaag.nl

Gepubliceerd: 
02 februari 2016
Laatste wijziging: 
07 november 2017