Nieuwsbericht

Meet & Greet XXL: Onbeperkt aan het Werk

Gepubliceerd: 
06 mei 2019
Laatste wijziging: 
07 mei 2019

Het landelijke estafette-event 'Onbeperkt aan het Werk' komt voor de derde keer op donderdag 6 juni naar Den Haag. Het Werkgeversservicepunt Den Haag en Onbeperkt aan de Slag organiseren dit event samen en gaan veel bedrijven en werkzoekenden benaderen en hopen op goede matches. Het evenement is bedoeld om een positieve impuls te geven aan werkgelegenheid voor mensen met een arbeidsbeperking.

Talent staat op deze bijzondere dag voorop!

Op deze bijzondere dag gaan werkgevers en gemotiveerde werkzoekenden met een arbeidsbeperking rechtstrees met elkaar in gesprek. Er wordt op een informele, ongedwongen manier met elkaar gesproken over mogelijkheden, kansen en wat nodig is om te kunnen werken. U komt toch ook? Aanmelden is niet nodig.

Datum

Donderdag 6 juni 2019

Locatie

New World Campus
Spaarneplein 2
2515 VK Den Haag                                        

Programma

10.00 – 12.00 uur
Voor wekzoekenden die op zoek zijn naar een STiP-baan. Meer informatie over STiP-baan: www.denhaag.nl/stipbanen

13.00 – 14.00 uur
Voor PrO/VSO-leerling die op zoek zijn naar een baan of alvast willen oriënteren op een toekomstige baan.

14.00 – 16.30 uur
Voor werkzoekenden die graag  via de  banenafspraak willen werken of nu al een STiP-baan hebben. Ook u kunt zich op deze bijzondere dag oriënteren op een baan na periode van STiP.
Meer informatie over banenafspraak: www.rijksoverheid.nl en via de zoekfunctie ‘banenafspraak’.

Aanmelden werkzoekenden

Bent u een werkzoekende? Dan hoeft u zich niet aan te melden. U bent van harte welkom!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het Onbeperkt aan de Slag? Ga dan naar www.onbeperktaandeslag.nl. Als u graag meer informatie wilt over het evenement Onbeperkt aan het Werk, dan kun u een e-mail sturen naar banenafspraak@denhaag.nl

Bent u een werkgever?

Bent u een werkgever en wilt u graag op deze dag aanwezig zijn of wilt u een stand? Als u minimaal 5 vacatures hebt, dan kunt u met een stand deelnemen aan de Meet & Greet XXL. Heeft u minder dan 5 vacatures, dan bent u ook van harte welkom. Uw vacatures worden dan op de vacaturewand opgehangen

Aanmelden werkgevers

U kunt zich aanmelden (maximaal 2 deelnemers per organisatie) door een e-mail te sturen naar: banenafspraak@denhaag.nl. Dit betekent niet dat u automatisch een stand krijgt. We beschikken in totaal over 25 stands. Indien er meer belangstelling is, gaan we in overleg met de organisatie samen naar de beste oplossing zoeken.

Gepubliceerd: 
06 mei 2019
Laatste wijziging: 
07 mei 2019