Nieuwsbericht

Startpunt sociaal ondernemers gelanceerd

Gepubliceerd: 
13 november 2017
Laatste wijziging: 
13 november 2017

Social Hub Den Haag is sinds kort het startpunt voor startende sociaal ondernemers en sociaal ondernemers die willen uitbreiden in of naar Den Haag. Via de website worden zij snel doorverwezen naar de juiste plek of persoon en kunnen zo meer tijd besteden aan waar zij goed in zijn: ondernemen en impact maken.

De kennisbank op de site bevat informatie over personeel, financiering, juridische ondersteuning en huisvesting. Daarnaast worden er fysieke spreekuren georganiseerd.

Sociaal ondernemers hebben vaak te maken met meerdere diensten binnen de gemeente. Het kost veel tijd om aan de juiste informatie te komen. Dit was reden voor Social Club Den Haag en de gemeente Den Haag om gezamenlijk één ingang tot alle praktische informatie te lanceren: Social Hub Den Haag.

Steeds meer sociaal ondernemers vestigen zich in Den Haag. Zij creëren werkgelegenheid voor mensen die door allerlei omstandigheden zelf moeilijk aan het werk komen. Samen met partners in de stad stimuleert de gemeente Den Haag deze ontwikkeling. Bezoek vooral de website voor meer informatie en inspirerende verhalen van Haagse sociaal ondernemers.

Gepubliceerd: 
13 november 2017
Laatste wijziging: 
13 november 2017