Nieuwsbericht

STiP-banen: doet u mee?

Gepubliceerd: 
02 november 2016
Laatste wijziging: 
25 juli 2017

Bent u een zorgzame werkgever in de semi-publieke sector met hart voor de stad? De STiP-baan biedt u de mogelijkheid om een sociaal hart te laten zien. U helpt iemand die moeilijk zelf aan werk kan komen weer aan werk. De gemeente heeft hier subsidie voor beschikbaar. En zo nodig extra begeleiding.

Het is voor u een kans om drie jaar lang uw organisatie te versterken met extra personeel. Om activiteiten op te pakken die anders blijven liggen. Om de werkdruk te verminderen. En misschien vindt u in de STiP-medewerker wel een waardevolle kandidaat voor een reguliere vacature binnen uw organisatie.

U draagt als werkgever zorg voor de normale werkgeverstaken en verantwoordelijkheden op het werk: begeleiding 'on the job'. Belangrijk: de werkzaamheden die STiP-medewerkers doen, mogen er niet toe leiden dat bestaande functies verdwijnen.

Met de STiP-baan levert u een bijdrage aan de maatschappij en geeft u mensen die niet makkelijk zelf aan werk kunnen komen weer perspectief.

Doet u mee?

Hebt u (mogelijk) passend werk voor mensen die hun weg terugzoeken naar de arbeidsmarkt? Stuur dan een mail naar stip@denhaag.nl of neem telefonisch contact op met (070) 75 27 750.

Wij gaan een partnerschap met u aan waarin we samen met u tot een passend takenpakket komen en zorgen voor een goede begeleiding van de kandidaat.

Wilt u weten welke andere mogelijkheden er zijn voor u als werkgever om u in te zetten voor werkzoekenden? Kijk dan op www.denhaag.nl/denhaagmaaktwerk

Afbeelding met mensen en de tekst Samen helpen we Den Haag aan het werk
Gepubliceerd: 
02 november 2016
Laatste wijziging: 
25 juli 2017