Nieuwsbericht

Taart & champagne!

Gepubliceerd: 
03 september 2018
Laatste wijziging: 
04 september 2018

Ontzettend trots zijn wij op onze Oumou! Het is de Leerwerk Makelaar gelukt om haar in de functie van Juridisch Administratief Dienstverlener  te plaatsen binnen een grote landelijke overheidsorganisatie. De vreugde zit hem vooral in het gezamenlijke doorzettingsvermogen dat we hebben getoond en de leuke samenwerking. Soms kun je nét iets verder gaan.

Inspirerend verhaal

Oumou is een dame van 31 jaar, afkomstig uit Guinee (Afrika). Ze heeft sinds 1 jaar haar verblijfsvergunning en gaat nu al een BBL opleiding volgen. Haar plaatsing, in samenwerking met Sanne Groenewege (Accountmanager) en Jabida Kalloe (Coach) ging niet vanzelf: testen, opleiding zoeken, veel solliciteren voor de vereiste werkplek, voorstellen, sollicitatiegesprekken voorbereiden en na veel zoeken uiteindelijk een opening voor een kansrijke vacature. Van drie kandidaten die werden voorgesteld, wilde de organisatie Oumou spreken.

Steeds kon de Leerwerk Makelaar Oumou de juiste ondersteuning bieden, én ook wij werden steeds door haar wilskracht gestimuleerd. Binnen vier maanden na binnenkomst van Oumou bij de Leerwerk Makelaar gaan er mensen springen bij twee verlossende telefoontjes: Oumou is aangenomen! Wat volgt is taart, champagne, bedankjes en veel emotie. Wij gaan Oumou's ontwikkeling met veel enthousiasme begeleiden en hebben het volste vertrouwen, dat zij met een diploma (en wellicht meer) gaat afsluiten.

Oumou, bedankt, je bent een topper!

Van link naar rechts: Oumou, Sanne Groenewege en Jabida Kalloe
Van link naar rechts: Oumou, Sanne Groenewege en Jabida Kalloe
Gepubliceerd: 
03 september 2018
Laatste wijziging: 
04 september 2018