Servicepunt Arbeid

Bent u op zoek naar goed personeel?

Kom dan langs bij het Servicepunt Arbeid Laak, het Servicepunt Arbeid Schilderswijk-Transvaal of het Servicepunt Arbeid Zuidwest. Hier brengen wij u in contact met enthousiaste en bekwame jongeren uit de stadsdelen Laak, Den Haag Zuidwest, Schilderswijk en Transvaal die graag aan het werk willen. Wij zorgen voor een goede match die bij uw dienstverlening past. In het Servicepunt Arbeid worden diensten van het Werkgeversservicepunt (WSP) aan werkgevers in de wijken aangeboden. Het Servicepunt Arbeid is een ontmoetingsplek voor werkgevers, werkzoekende jongeren, wijkorganisaties en de gemeente Den Haag.

Kosteloos en vrijblijvend advies

  • Heeft u vacatures? Kom bij ons langs voor een vrijblijvend advies. Als u een jongere aanneemt of opleidt in uw bedrijf, dan staat daar bovendien ook het volgende tegenover:
  • Leerwerkcheques (tot en met mbo-niveau 3) of een startersbeurs (vanaf mbo-niveau 4): u krijgt een vergoeding als u een ambitieuze jongere 6 maanden werkervaring laat opdoen.
  • Premiekorting: u krijgt 2 jaar lang korting op premies werknemersverzekeringen als u een jongere met een bijstandsuitkering in dienst neemt.
  • Proefplaatsing: iemand werkt 1 tot 3 maanden in uw organisatie met behoud van uitkering.

Wat doet het Servicepunt Arbeid verder voor u?

Jongeren

U kunt bij ons advies en informatie krijgen over subsidies, jobcoaching en proefplaatsingen. U kunt bij ons binnenlopen voor het melden van een vacature. Wij zorgen voor de juiste match. Ook organiseren wij evenementen zoals banenmarkten. Hier komt u direct in contact met kandidaten en kunt u uw bedrijf presenteren.

Meer informatie

Jongeren én werkgevers kunnen bij deze servicepunten terecht op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur. Het Servicepunt Arbeid is ook te vinden op Facebook: @servicepuntarbeid.

Jongeren perspectief bieden

Jongeren zijn de toekomst van onze stad. Daarom is het belangrijk dat geen enkele Haagse jongere aan de kant staat. De ambitie van de gemeente Den Haag is dat elke jongere naar school gaat, stage loopt of werk heeft. Wij zetten ons in om jongeren perspectief te bieden door goede ondersteuning bij het vinden van een baan of voltooien van een opleiding. Dit doen we samen met werkgevers, onderwijsinstellingen en (zelf)organisaties. En door de wijken in te gaan, dáár waar de jeugdwerkloosheid het hoogst is. De gemeente wil samen zoveel mogelijk jongeren aan een baan helpen en daarmee zorgen voor een beter arbeidsperspectief in de wijk.

Kijk voor meer informatie op deze website werkt in je wijk