Over ons

Kosteloze dienstverlening en een aanspreekpunt

Het Werkgeversservicepunt helpt u met uw personeelsvraagstukken. Wij investeren graag in samenwerking en partnerships op lange termijn. Onze dienstverlening is voor u kosteloos. U krijgt bij ons één aanspreekpunt met kennis over uw branche: uw persoonlijke accountmanager.

Werving en selectie van personeel

Het Werkgeversservicepunt is vooral sterk in het matchen van personeel. Op basis van uw vraag bieden wij u maatwerk. Een paar voorbeelden van de mogelijkheden:

  • Wij nemen de selectie van kandidaten voor u uit handen en u krijgt de keuze uit een aantal geselecteerde kandidaten, die bijvoorbeeld via een speedmeet in ons eigen sollicitatiecentrum aan u worden voorgesteld.
  • We kunnen samen met u kandidaten opleiden voor uw bedrijf, afgestemd op uw voorwaarden.
  • We begeleiden kandidaten bij het ontwikkelen van hun werknemersvaardigheden, zelfs bij u op de werkvloer.
  • Via een proefplaatsing kunt u in de praktijk kennismaken met kandidaten.
  • Met financiële regelingen zoals de leerwerkcheque, loonwaardesubsidie en gunstige voorwaarden kunnen kandidaten tegen lagere kosten bij u komen werken.

Samen helpen we Den Haag aan het werk!

De gemeente Den Haag voelt zich verantwoordelijk voor mensen die willen werken, maar nog niet op eigen kracht de weg naar een betaalde baan kunnen vinden. Daarbij werken we graag samen met werkgevers die ook deze verantwoordelijkheid voelen. Als ondernemer draagt u bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, wanneer u een kandidaat van het Werkgeversservicepunt in dienst neemt.

Werkakkoorden

Met het afsluiten van een werkakkoord spreekt u de intentie uit, om te investeren in Haagse werkzoekenden. U vergroot daarmee de kansen op werk voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit kan op allerlei manieren. Van het aanbieden van vacatures, stages, werkervaringsplekken en coaching tot het in dienst nemen van werkzoekenden.

Op deze manier draagt u een steentje bij aan het terugdringen van de werkeloosheid in de stad en ú krijgt gemotiveerde werknemers die graag aan de slag willen.

Heeft u interesse? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Neemt u contact met ons op door een mail te sturen naar: wsp@denhaag.nl.

Partners

Er is geen enkele partij op de Haagse arbeidsmarkt die zo'n specifiek en uitgebreid dienstverleningspakket aanbiedt als het Werkgeversservicepunt Den Haag. Dat is iets waar we trots op zijn. We werken daarvoor nauw samen met andere gemeenten en onze samenwerkingspartners zoals het UWV WERKbedrijf, de Haeghe Groep en Tempo-Team.

De werkgever staat voorop

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, over ons aanbod van kandidaten, over mogelijke samenwerking of subsidie? Neem dan vooral contact op met één van onze accountmanagers. Bij ons staan uw wensen centraal.

Algemene voorwaarden werkgeversdienstverlening

In de algemene voorwaarden van het Werkgeverservicepunt (WSP) staat wat de gemeente Den Haag van u verwacht als u zich bij de gemeente heeft gemeld als werkgever en u gebruik maakt van de dienstverlening die WSP biedt. Hieronder valt ook de dienstverlening HalloWerk, bijvoorbeeld met betrekking tot de persoonlijke omgeving, het account, het gebruik en aansprakelijkheid en privacy.