Wat doen we

Goed personeel is de basis van uw succes als ondernemer. Het selecteren of het vinden van personeel neemt veel tijd in beslag. Het Werkgeversservicepunt Den Haag helpt u daarbij, met maatwerk en praktische oplossingen.

Haags Perspectief

U zoekt goede en gemotiveerde medewerkers voor een tijdelijke klus of voor een langere periode. Tegelijkertijd pakt u als Haagse ondernemer graag uw maatschappelijke rol. Maak dan kennis met sociaal uitzendbureau Haags Perspectief. Wij bemiddelen tussen uw bedrijf én enthousiaste werkzoekenden met een bijstandsuitkering.

Social Return

Werkgeversservicepunt Den Haag is specialist in Social Return op aanbestedingen. Wilt u weten hoe u een goede invulling kunt geven aan uw Social Return verplichting? Onze accountmanagers stellen graag werkzoekenden uit de Participatiewet aan u voor. Advies en werving is gratis. Interesse? Neem contact op met uw verzoek via vacature doorsturen.

Regionale samenwerking

Werkgeversservicepunt Den Haag maakt samen met MVO Westland, WSP Delft, het Rijswijks Werkcentrum RWC en UWV deel uit van de regionale samenwerking met Werkgeversservicepunt Haaglanden.